header

Четвърта власт

Публикувано:

Гласувай за филма "Четвърта власт"


3.41 от 5 звезди
17 гласувания.


Четвърта власт onlain

Четвърта власт (2013)

 

В новия български сериал "Четвърта власт", действието се развива в днешно време, показващо реалното положение на случващото се в България. "Четвърта власт" е името на популярен български новинарски вестник, в който кипи трескава работа за намирането на поредната новина и поредното разкритие, за да могат читателите да са наясно за случващото се в сенките на задкулисното пространство. Разследващата журналистика е доста опасна професия в днешно време и хората, които се занимават с нея често са изложени на рискове, които излагат живота и здравето им на риск в търсенето на поредната новина.

 

"Четвърта власт" е не само името на новинарския вестник във филма, а и символ на властта, с която могат да разполагат и влияят различните медии върху общественото мнение. При тази власт, както и всяка друга има корупция, клевети и хора готови да пишат лъжи, за да могат силните на деня да се възползват от нея.

 

Режисьори : Димитър Коцев-Шошо и Стоян Радев

 

В ролите участват: Самуел Финци, Деян Донков, Христо Шопов, Атанас Атанасов, Снежина Петрова, Светлана Янчева, Владимир Пенев, Ивайло Герасков, Мила Парушева, Деси Моралес, Михаил Билалов, Христо Петков, Ана Пападопулу и др.  • Реклама:
  • Трейлър

Трейлър Четвърта власт onlain
Коментари

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)