header

Х-Мен: Апокалипсис / X-Men: Apocalypse 2016

Публикувано:

Гласувай за филма "Х-Мен: Апокалипсис / X-Men: Apocalypse 2016"


3.50 от 5 звезди
4 гласувания.


Х-Мен: Апокалипсис / X-Men: Apocalypse 2016 onlain

 X-Men: Apocalypse / Х-Мен: Апокалипсис 2016

 

Две години по късно след като видяхме последния епизод на X-men:Дни на отминалото бъдеще, тази година се очаква да видим поредния епизод от поредицата "Х-Мен: Апокалипсис". Премиерата на новия хитов филм се очаква да бъде на 27-ми ноември 2016 година, но сюжета на филма все още не е известен напълно. Доколкото е известно за него е появата на първия мутант на света - Апокалипсис, чието появяване ще застраши планетата от унищожение. За да предотвратят това, мутантите от X-men трябва да обединят сили, за да предпазят Земята от унищожение. Те са единствената последна надежда на света, да се изправят срещу Апокалипсис и да неговите намерения. Безспорно  Х-Мен: Апокалипсис е едно от най-очакваните заглавия на киноекраните за 2016 година, което на 3D екраните със сигурност би бил незабравимо преживяване.

 

 

Режисьор: Брайън Сингър

Сценарист: Дан Харис, Брайън Сингърг, Майкъл Дохърти, Саймън Кинбер
    
В ролите участват: Оскар Айзък, Евън Питърс, Хю Джакман, , Дженифър Лоурънс, Никълъс Холт, Дженифър Лоурън, Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендер, Дженифър Лоурънс и др.

 

Търсени думи: X-Men: Apocalypse trailer, X-Men: Apocalypse online, X-Men: Apocalypse sub, X-Men: Apocalypse 3D, X-Men: Apocalypse онлайн  • Реклама:
  • Трейлър

Трейлър Х-Мен: Апокалипсис / X-Men: Apocalypse 2016 onlain
Коментари

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)