header

007 Spectre / Спектър (2015)

Публикувано:

Гласувай за филма "007 Spectre / Спектър (2015)"


2.00 от 5 звезди
2 гласувания.


007 Spectre / Спектър (2015) onlain

007 Spectre / Спектър (2015) 

 

 Mистериозно послание от миналото на Джеймс Бонд го отвежда на мисия първоначално в столицата на Мексико - Мексико Сити, а след това и в древния град Рим, където среща Лучия Шарра, красива вдовица, която е нибила жена на известен мафиот, и чрез нея, Бонд прониква на тайна среща, организирана от престъпни босове. На нея той разбира за съществуването на тайна престъпна организация, известна под името СПЕКТЪР.

 В същото време в Лондон, новият директор на Центъра за национална сигурност, се съмнява в полезноста на MI6 и подлага на критика действията на Бонд и на самата организация, оглавяваното от М. Бонд тайно вербува Мънипени и Кю, които да му помогнат да открие Маделин Суон, дъщерята на неговия стар враг г-н Уайт, който може да се окаже е един от ръководителите на зловещата организация СПЕКТЪР. 
 

Режисьор : Сам Мендес 

В ролите участват : Даниел Крейг, Марк Зинга, Бен Уишоу, Ралф Файнс, Бриджит Милър, Джеспър Кристенсен, Рори Кинер, Андрю Скот, Дейв Баутиста, Моника Белучи, Кристоф Валц, Леа Сейду, Наоми Харис,   • Реклама:
  • Трейлър

Трейлър 007 Spectre / Спектър (2015) onlain
Коментари

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)